HCC
De grootste HCC interessegroep
 

Extra Algemene Ledenvergadering

tijdens de MegaCompUfair.

Zoals besloten tijdens de ALV van april jl. heeft de werkgroep ‘Beleggen’ haar eindrapport over dit onderwerp uitgebracht aan het bestuur.
Dit eindrapport zal worden besproken in een extra ALV, die zal worden gehouden tijdens de MegaCompUfair op zaterdag 24 september a.s. van 12.30 tot 13.15 uur in H.F. Witte Centrum in De Bilt, Henri Dunantplein 4 . De routebeschrijving vindt u hier.
De agenda van deze vergadering ziet er als volgt uit:
1. Opening
2. Bespreking eindrapport werkgroep ‘Beleggen’
3. Sluiting
De vergadering staat gepland van 12.30 uur tot uiterlijk 13.15 uur, zodat u de rest van de dag kunt genieten van onze MegaCompUfair.
Omtrent alle activiteiten op deze MegaCompUfair ontvangt u in de laatste week van augustus een nieuwsbrief; daarnaast kunt u terecht op onze website www.compusers.nl en ook op Twitter en Facebook voor de laatste nieuwtjes omtrent de MegaCompUfair.
In ieder geval zullen de actieve platforms van onze vereniging CompUsers weer demonstraties, lezingen en workshops verzorgen; verder zal er weer een commerciële Koopjesmarkt zijn. Ook de HCC!Testbank en een groot aantal HCC-interessegroepen zullen weer acte de présence geven.