HCC
De grootste HCC interessegroep
 

Over een week is het al weer zover, dan kunt u weer deelnemen aan de activiteiten op de MegaCompufair in de Bilt.

Hieronder belichten wij een aantal speciale activiteiten:

 

Dit keer is er speciale aandacht voor het gebruik van drones. Er kan worden gevlogen in de Colenberghzaal 1 en bij goed weer natuurlijk ook buiten.
Gerrit Rozendaal en Herman Krebbers zijn er met  een paar professionele drones en natuurlijk ook enkele budget modellen.
Neem uw eigen drone mee om zelf te vliegen en vergelijk de beelden van foto’s en video met elkaar. Op een tv met Ultra HD 4K kan de kwaliteit van de beelden goed worden vergeleken.

In de Software Bus 2016-4 staat een uitgebreid artikel over Virtual Reality, de toekomst voor ogen, door Erhard Braas. Hij is in de sporthal aanwezig bij het platform DigiVideo en geeft u de gelegenheid te ervaren wat Virtual Reality is. Er zijn diverse VR-brillen beschikbaar om de kwaliteit van de brillen te vergelijken. Van de Samsung Gear VR tot de kartonnen modellen van Google. Om in de stemming te komen kunt u thuis al de Google App Cardboard op uw telefoon installeren en enkele VR-app’s die te vinden zijn in Google Play.

Hoe maak je fantastische tekeningen op je iPad?
Met je vingers kun je met elke iPad en de juiste apps al heel mooie kunstwerkjes maken zonder geklieder en materiaalkosten. Maar hoe doe je dat nou precies?
Er is een gratis demonstratie door illustrator Stefan de Groot, die u kennis laat maken met de nieuwste mogelijkheden van Procreate.
Bekijk het filmpje, reserveer gratis demo, meer info & win Procreate video cursus.
Het wordt weer ouderwets gezellig. Door de deelname van dertien HCC!interessegroepen en alle platforms van CompUsers is er voor iedereen wel iets interessants te zien.
Kijk voor het volledige programma van de presentaties en workshops op de
Verder kunt u uw slag slaan op de koopjesmarkt, er zijn kraampjes met allerlei computerbenodigheden, printerinkt en boeken en tevens bieden een aantal CompUserleden hun overtollige computerspulletjes aan tegen schappelijke prijzen.
Natuurlijk kunt u aan onze Infobalie ook terecht voor de Stick van de Dag (met daarop alle lezingen en workshops)
en de handige CompUsers-muismat met de handige praktische sneltoetsen voor Windows(10).

Dus tot ziens op 

zaterdag 24 september

van 10 tot 16 uur

in het 

Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte,

Henri Dunantplein 4,

3731CL  De Bilt.