HCC
De grootste HCC interessegroep
 

• Nieuwsbrief 2016-3 •


Als de Compufair van a.s. zaterdag 6 februari 2016 nog niet in je agenda staat, zet hem er dan onmiddellijk in. Wij verwachten jullie allemaal in het HF Witte Centrum (Henri Dunantplein 4, 3731CL, De Bilt). Alle CompUsers Platforms presenteren zich. Ook een aantal collega HCC-groeperingen doen mee. Open van 10 tot 16 uur, daarbuiten moet je helpen opbouwen en opruimen. Toegang en parkeren gratis. Graag HCC-pasje meebrengen. Ook niet-HCC-leden zijn van harte welkom en hebben gratis toegang.

Zaterdag is er zelfs een koopjesmarkt in de sporthal, diverse leden bieden hier hun overtollige gebruikte computerspullen te koop aan. 

In twee zalen zijn interessante lezingen en/of workshops. Kun je niet komen?Van sommige lezingen worden opnames gemaakt, die kun je dan later op onze site alsnog bekijken. Maar kom je niet, dan mis je veel van de overige activiteiten! Er is een speciale zaal voor het CompUsers Platform Muziek (zet je hoorapparaat uit!), en in de grote Colenberghzaal 1 demonstreren onze andere Platforms hele interessante dingen.
Het volledige programma vindt u  hier, raadpleeg deze pagina, dan ziet u altijd de laatste actuele informatie.

Dus: tot zaterdag!
Voor alle zuiderlingen nog even dit, kom gerust in oew carnavalskostuum
en omdat wij niet willen discrimineren is ook de rest van Nederland in een carnavalspak gratis welkom .