HCC
De grootste HCC interessegroep
 

• Nieuwsbrief 2016-8 •

CompUsers heeft een grote
verscheidenheid aan activiteiten.
Een aantal activiteiten is gegroepeerd in Platforms, onder andere DigiFoto.FOTO-EXCURSIE

in samenwerking met  

 naar het
Afrika Museum
te Berg en Dal


De jaarlijkse excursie is een van de traditionele hoogtepunten van het CompUsers Platform DigiFoto. Net als voorgaande jaren gaan we wederom samen met HCC Apeldoorn op stap.
Ditmaal gaan we naar het Afrika Museum te Berg en Dal; een aparte en vooral ook fotogenieke beleving, met veel mogelijkheden. Het museum beschikt over een binnen- en buitenmuseum.
Vooral het buitenmuseum is een uitdaging voor fotografen, met realistisch nagebouwde dorpen uit Ghana, Benin, Kameroen, Lesotho en Mali.
Deelname aan deze foto-excursie staat open voor leden van CompUsers. Voor leden van het platform DigiFoto is deelname kosteloos. Bent u nog geen lid van het platform, dan kan dit bij aanmelding worden geregeld worden. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De enige kosten die u heeft, zijn uw reis en entreekosten.


Uniek !
Dankzij een samenwerking tussen het Afrika Museum en National Geographic is er een foto-expositie van (wereldberoemde) topfotografen, getiteld “De iconen van National Geographic”.
Van de tien top fotografen (Frans Lanting, Steve McCurry, David Doubilet, Michael Yamashita, Joel Sartore, Jodi Cobb, Michael Nichols, Chris Johns, Annie Griffiths en Paul Nicklen) is er nu een selectie van hun meesterwerken te zien.
Zie verder de website van het museum, en surf naar de informatie (en enkele foto's) over deze bijzondere expositie en over het museum.
Met deze expositie hebben we twee vliegen in een klap: een fraaie fotolocatie én deze geweldige (en inspirerende) expositie ! Ook handig als het weer even niet meezit.

Trefpunt
We verzamelen tussen 10.00 en 10.15 uur bij de ingang van het museum. Hoe daar te komen: kijk bij “Adres” en “Reisadvies” verderop.

Aanmelden foto-excursie:
 
Aanmelden voor 15 april 2016 per e-mail:  digifoto@compusers.nl
onder vermelding van “Afrikamuseum” en daarbij uw
  • naam en adres
  • e-mail adres
  • indien mogelijk ook uw mobiele telefoonnummer

Adres

Het museum is gevestigd aan de Postweg 6, 6571 CS  Berg en Dal  (nabij Nijmegen).Het museum is gevestigd aan de Postweg 6, 6571 CS  Berg en Dal  (nabij Nijmegen).

Voor meer informatie, raadpleeg de DigiFoto pagina op onze site.

Tot slot: Heel veel fotoplezier !

Graag tot ziens op zaterdag 30 april. 

Hier kunt u zich aanmelden voor 15 april.