Veel plezier met deze uitgave van GigaHits

GigaHits 2006-5 bevat de nieuwste versie 2.0.3 van het kantoorpakket OpenOffice, zowel in het Nederlands als in het Engels, voor Windows en Linux. We vonden ook een handige cursus OpenOffice in pdf-formaat, die we uiteraard bijgevoegd hebben.

Wat PDF betreft: we hebben de nieuwste Adobe Acrobat Reader voor u, voor Windows, Linux, Macintosh en PocketPC, en meteen ook maar de nieuwste GhostScript, GSView en Xpdf. In de sectie Runtime-omgevingen vindt u de nieuwe Java en Wine. Verder breiden we onze Dagelijkse Toolkit vanaf deze aflevering uit met een serie computer-leer'boeken' in PDF-formaat; u kunt er uw kennis van onder andere MS Office, OpenOffice, Dreamweaver, FrontPage, HTML, SQL en dergelijke mee op peil houden.

Deze DVD bevat ook weer een fraaie verzameling freeware-programma's als ISO-image; u brandt er zelf een complete CD van. Verder zijn er nieuwe programma's en updates op het gebied van Internet, multimedia en programmeren. Ter afronding hebben we ook nog een aantal handige tools en leuke spellen toegevoegd. Veel plezier!

In de root van deze schijf treft u een bestand aan met de naam 'inhoud.txt': de inhoudsopgave van dit schijfje. Die is, gerubriceerd per besturingssysteem, voorzien van naam van het item, de plaats op het schijfje waar het te vinden is en een korte beschrijving.

De programmatuur op deze schijf is bestemd voor gebruik in de privé-sfeer. De inhoud is zorgvuldig voor u geselecteerd en bestaat vooral uit up-to-date programmatuur die u gratis mag gebruiken (freeware, demo's en dergelijke) of waar u na enige tijd een relatief gering bedrag voor moet betalen (shareware). Bovendien is de inhoud getest op virussen, wormen en dergelijke die de werking van uw systeem of de veiligheid van uw gegevens nadelig zouden kunnen beïnvloeden. Desondanks valt een "besmetting" nooit voor 100% uit te sluiten.

De DVD is voorzien van een handige op HTML en Javascript gebaseerde gebruikersinterface, welke is ontworpen en getest voor de meest gebruikte browsers voor Windows, Linux en andere besturingssystemen.

Deze DVD-ROM wordt uitgegeven door de DOSgg ProgrammaTheek BV. Elke aansprakelijkheid voor het gebruik van deze DVD-ROM en de daarop aanwezige programma's, informatie etc wordt uitgesloten.

Naar HCC